Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Klaus Iohannis confirmă alegerea Tatianei Niculescu ca purtător de cuvânt

Bucureşti: Klaus Iohannis confirmă alegerea Tatianei Niculescu ca purtător de cuvânt

DISTRIBUIȚI

133375 –  09122014 – Dupa ce Tatiana Niculescu Bran a anuntat, luni, ca i s-a propus sa fie purtator de cuvant presedintelui ales, Klaus Iohannis, acesta a confirmat, luni seara, ca scriitoarea, fosta jurnalista la BBC, va fi, incepand cu 21 decembrie, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale.

Confirmarea a venit tot prin Facebook, unde Iohannis a postat mesajul: „Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul meu de cuvant ca presedinte al Romaniei, incepand cu data de 21 decembrie. Lista integrala a echipei care ma va insoti la Cotroceni va fi data publicitatii saptamana viitoare”, punând punct comentariilor și speculațiilor care începuseră luni în media.

Anterior, tot pe Facebook, Tatiana Niculescu Bran anuntase ca presedintele i-a propus sa-i fie „purtator de cuvant si consilier de comunicare”, mentionand ca este „onorata” ca acesta s-a gandit la ea.

Tatiana Niculescu a studiat Literatura la Universitatea Bucuresti si a absolvit Institutul European de Jurnalism din Bruxelles.

In perioada 1994-2004 a lucrat ca editor la sectia romana a BBC din Londra, iar in perioada 2004-2008 a condus biroul BBC din Bucuresti.

A publicat mai multe carti, printre care „Spovedanie la Tanacu”, „Cartea judecatorilor” si „In tara lui Dumnezeu”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.