Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Românii din străinătate supărați de jignirile lui Miron Cozma şi C.V....

Bucureşti: Românii din străinătate supărați de jignirile lui Miron Cozma şi C.V. Tudor la adresa diasporei

DISTRIBUIȚI

133242 –  03122014  – FADERE (Federația asociatiilor de români din Europa) consideră jignirile aduse la adresa românilor din străinătate iresponsabile. Aprecierea vine în urma afirmaţiilor lui Miron Cozma şi C.V. Tudor, conform cărora românii din diaspora au fost numiţi „cerşetori”.

Sute de români, stabiliți peste tot în Europa, ne-au cerut indignați să luăm măsuri urgente și ferme împotriva campaniei perfide de denigrare a diasporei. Un tandem format din Miron Cozma și C.V. Tudor, şi-au permis la un post de televiziune să jignească comunitatea milioanelor de români stabiliți în afară țării, numindu-ne „cerşetori” şi acuzând că voturile din străinătate ar fi fost cumpărate pe câțiva Euro”, subliniază reprezentanţii FADERE.

Aceştia consideră că majoritatea românilor din diaspora sunt oameni harnici, serioşi și au o imagine bună în țările în care trăiesc: „Îi interesează soarta României, trimit mulți bani acasa și ar fi oricând gata să se intoarca în tara dacă lucrurile s-ar schimba”.

      „Foarte mulți ne-au cerut acționarea în instanță a celor doi, iar juriștii noștri erau optimiști în privința reuşitei judiciare. Dar am considerat că e mai înțelept să-i lăsăm în plata Domnului. Mi s-a părut mult mai interesantă propunerea, de a organiza o chetă pentru a le putea  asigura acestor personaje triste un tratament medical mai adecvat„,  a concluzionat Daniel Țecu,  președinte FADERE.­- PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.