Acasă Economie Bucureşti: Vinul diplomaților pentru 2015 degustat la GOODWINE 2014

Bucureşti: Vinul diplomaților pentru 2015 degustat la GOODWINE 2014

DISTRIBUIȚI

133197 – 02122014  –  În cadrul târgului internaţional Goodwine-2014, vizitatorii pot deveni pentru o zi la rândul lor ambasadori ai vinului romanesc, degustând soiurile cele mai apreciate de diplomaţii  străini. Astfel, în perioada 5 – 7 decembrie, la Târgul Internaţional de Vinuri Goodwine, o delegaţie de diplomaţi şi oficialităţi, condusă de prof. dr. Anton Caragea, va degusta, împreună cu Victor Deleanu, directorul general al Casei de Vinuri Cotnari, cea mai nouă creaţie a talentaţilor vinificatori de la Cotnari.

Targul Goodwine-decembrie 2014 are la activ o remarcabilă realizare deoarece, în  premieră pentru publicul iubitor al băuturilor de calitate din Romania, se va putea degusta cel mai bun vin al ţării noastre: vinul diplomatilor pentru 2015.

Vinurile, realizate de echipa Directorului Victor Deleanu, au câştigat competiţia celor mai valoroase vinuri româneşti în luna noiembrie 2014, fiind medaliate cu aur de  diplomaţii acreditaţi la Bucureşti, în cadrul competiţiei organizate de Institutul de Relaţii Internaţionale şi Cooperare Economică.

PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.