Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Braşov: Aristotel Căncescu trece în arest la domiciliu

Braşov: Aristotel Căncescu trece în arest la domiciliu

DISTRIBUIȚI

134330 – 28012015 – Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis eliberarea din arest a presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, urmand ca acesta sa fie judecat in arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata.

Aristotel Cancescu se afla in arest preventiv din luna octombrie 2014, el fiind trimis in judecata pentru abuz in serviciu, luare de mita, spalare de bani, in forma continuata, trafic de influenta si instigare la tentativa la abuz in serviciu.

Potrivit DNA, obiectul dosarului il reprezinta fapte desfasurate in perioada noiembrie 2006 – noiembrie 2014, fiind legate de activitatea lui Aristotel Cancescu si a lui Radu Ispas, administrator public al judetului Brasov, care si-ar fi folosit functia publica pentru interesele

proprii, ale firmelor SC Gotic SA si SC Ramb Sistem SRL si ale persoanelor care reprezentau aceste firme de casa, Ioan Pascu si Gabriel Bagiu.

In dosar este judecat si deputatul Ion Dinita, acuzat de complicitate la abuz in serviciu, dare de mita si spalare de bani. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.