Acasă Externe Agenda Europeana Bruxelles: Daciana Sârbu, nominalizata la Gala Premiilor Parlamentului European

Bruxelles: Daciana Sârbu, nominalizata la Gala Premiilor Parlamentului European

DISTRIBUIȚI

134363 – 29012015 –  Europarlamentarul Daciana Sârbu a fost nominalizata pentru marele premiu la categoria “Sănătate” la Gala Premiilor Parlamentului European 2015 care va avea loc la 18 martie . c., la Bruxelles. Publicația The Parliament Magazine organizează anual evenimentul si monitorizează activitatea celor mai activi si eficienți europarlamentari pe fiecare domeniu de activitate din anul precedent.

Daciana Sârbu a fost nominalizata pentru marele premiu la categoria “Sănătate”, alături de Alojze Peterle, europarlamentar din partea Sloveniei si Bart Staes, europarlamentar din partea Belgiei. Castigatorul la fiecare categorie se alege in urma voturilor europarlamentarilor, iar castigatorii vor fi anunțați la ceremonia din 18 martie care va avea loc la impunătorul Concert Noble din Bruxelles.

Evenimentul care a ajuns la ediția cu numărul 11 aduce împreuna reprezentanții Parlamentului European si ai organizatiilor europene si celebrează munca, activitățile si realizările membrilor Parlamentului European, potrivit unui comunicat primit de la biroul europarlamentarului Daciana Sârbu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.