Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Alina Gorghiu îl acuză pe Victor Ponta de ipocrizie

Bucureşti: Alina Gorghiu îl acuză pe Victor Ponta de ipocrizie

DISTRIBUIȚI

134012 –13012015 – Premierul Victor Ponta da dovada de ipocrizie cand ii invita pe liberali la dialog, considera presedintele PNL, Alina Gorghiu, adaugand ca, in realitate, acesta este „doar lupul imbracat in bunicuta de frica sa nu piarda cosul cu merinde”. „PNL este adeptul dialogului cu rezultate si al consultarii publice permanente. Victor Ponta doar simuleaza o apetenta pentru consultari si dialog si doar atunci cand se afla intr-o situatie politica dificila. Sa nu ne lasam inselati, dl Victor Ponta este doar lupul imbracat in bunicuta de frica sa nu piarda cosul cu merinde”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

 Gorghiu l-a acuzat pe Ponta de ipocrizie, spunand ca rolul sau de prim-ministru este, de exemplu, sa nu dea ordonante de urgenta pentru interese personale, facand referire la actul normativ privitor la plagiat.

„Apelul sau la dialog nu este decat o incercare ipocrita a se relegitima politic, se straduieste sa arate ca domnia sa este cel care se afla in centrul medierii publice. Sau poate este, in continuare, in faza de negare si simte nevoia de a se auto-investi simbolic cu atributii prezidentiale, dupa ce electoratul i-a aratat, in noiembrie, alta cale.Rolul domniei sale, ca prim-ministru, atat timp cat mai ocupa aceasta functie, este altul: sa nu dea, de exemplu, ordonante de urgenta pentru interese personale, de grup sau de partid, asa cum s-a intamplat, atat inaintea alegerilor prezidentiale, cat si dupa. Ne-am fi bucurat sa aiba dorinta de a cere si de a tine cont de parerea opozitiei pe aceste chestiuni”, a mai spus Gorghiu.

„Consensul politic, chiar daca Victor Ponta nu poate concepe, se poate realiza si cu PSD in opozitie”, a conchis Alina Gorghiu. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.