Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Laudele premierului

Bucureşti: Laudele premierului

DISTRIBUIȚI

 134255 – 26012015  – Medierea între instituții statului este o sarcină a președintelui României, a declarat, duminică seara, premierul Victor Ponta cu privire la conflictul dintre SRI și CCR. ”Chiar dacă nu am avut un președinte mediator, cred că acum președintele va reuși acest lucru”, a spus Victor Ponta, la B1 Tv.

Directorul SRI, George Maior a criticat CCR pentru că a respins legea retenţiei datelor, legea cartelelor prepay şi legea securităţii cibernetice.

“Noi considerăm că ele sunt concordante cu exigenţele Convenţiei Europene a Drepturilor Omului, unde sunt, de asemenea, expert şi doctoratul meu e luat în acest domeniu. Garantez că toate aceste lucruri au fost avute serios în vedere de juriştii Serviciului. Eu vreau să avertizez foarte serios că există o răspundere şi morală undeva, în stat, în legătură cu securitatea naţională a cetăţenilor României şi că la momentul în care se va întâmpla o catastrofă voi şti spre cine să arăt cu degetul. Nu mă încălzeşte deloc să arăt cu degetul, dar e datoria mea să spun că cineva se joacă cu lucruri foarte mari, pe care fie nu le înţelege, fie, dintr-o rea-credinţă, le abordează în acest fel“, a declarat directorul SRI.

Preşedintele CCR, Augustin Zegrean, a susţinut, joi, că instituţia pe care o conduce a fost supusă la presiuni din partea SRI şi a altor instituţii după decizia pe legea „Big Brother”, arătând că Serviciul a dat un comunicat „foarte dur” la adresa Curţii, în care i se spune că a creat un vid legislativ. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.