Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Noua lege a turismului, din 15 februarie

București: Noua lege a turismului, din 15 februarie

DISTRIBUIȚI

134037 –14012015 –  Ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului, Mihai Tudose s-a întâlnit cu reprezentanţii asociaţiilor patronale din industria de turism. În cadrul discuţiilor, ministrul Mihai Tudose le-a declarat celor prezenţi că una dintre priorităţile mandatului său o reprezintă adoptarea unei noi Legi a turismului care să permită o mai bună reglementare a sectorului, în sensul creşterii calităţii serviciilor turistice din ţara noastră şi o mai bună promovare a industriei pe pieţele externe. În acest sens, a fost agreat un calendar de lucru cu membrii asociaţiilor reprezentative din industria de turism, astfel încât, până la data de 15 februarie a.c., să fie definitivată forma proiectului de lege care va fi supusă dezbaterii publice.

La rândul lor, reprezentanţii asociaţiilor patronale din turism, i-au solicitat ministrului continuarea programelor de promovare existente care s-au dovedit eficiente şi consultarea prealabilă cu mediul de afaceri în elaborarea noilor strategii care vor reglementa acestor sector. ”Continuăm ceea ce este bun în materie de programe de promovare a turismului dar doresc să implementăm noi forme de sprijin pentru această industrie, astfel încât să crească ponderea acestui sector în Produsul Intern Brut al României”, le-a declarat celor prezenţi, Tudose.

Cu aceeaşi ocazie, secretarul de Stat în Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului, Bogdan Pandelică, le-a prezentat participanţilor la discuţie avantajele şi beneficiile înfiinţării Institutului Român de Comerţ Exterior pentru Promovarea Turismului, acesta oferind sprijin pentru participarea la târguri şi expoziţii internaţionale de profil dar şi o mai bună reprezentare a intereselor operatorilor de turism din ţara noastră pe pieţele externe, prin structura de reprezentanţi comerciali ai Ministerului Economiei, Comerţului şi Turismului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.