Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Teodor Atanasiu: “Deduc că Victor Ponta vrea să renunţe la funcţia...

Bucureşti: Teodor Atanasiu: “Deduc că Victor Ponta vrea să renunţe la funcţia de prim-ministru”

DISTRIBUIȚI

134113 – 20012015 – Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat, luni, despre propunerea premierului Victor Ponta de a avea discutii cu liderii PNL pe cinci teme, ca deduce ca acesta doreste sa renunte la functia de premier.

Atanasiu a fost intrebat cum vede invitatia lansata de Victor Ponta pentru discutii, cu liderii PNL, pe cinci teme de interes.

„Domnul Victor Ponta este parlamentar. Deduc ca vrea sa vina in Parlament, unde se discuta aceste lucruri, sa renunte la functia de prim-ministru. E un lucru foarte bun, intelept din partea dansului. Il asteptam in Parlament, in comisiile parlamentare si apoi in plen, unde se discuta aceste subiecte inca de pe 14 ianuarie, unele dintre ele”, a afirmat prim-vicepresedintele PNL, indicand discutiile pentru Codul electoral, potrivit Ziare.com.

El a mentionat ca temele invocate de Ponta vizeaza legislatia, iar acest lucru face obiectul dezbaterilor din Parlament.

„Daca avea un program de guvernare care sa nu duca la aceste probleme si sa intre in criza, era bine pentru domnul Ponta. Neavand un program de guvernare si guvernand dupa ureche, a ajuns sa aiba probleme si acum vrea discutii. O sa-l luminam in Parlament”, a mai spus Atanasiu.

Premierul Victor Ponta a cerut, luni, in Biroul Politic National al PSD, mandat pentru a-i invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme, precum legislatia financiara, revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile siguratei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.