Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Curtea de Apel a trimis înapoi la DNA dosarul lui Adrian...

Bucureşti: Curtea de Apel a trimis înapoi la DNA dosarul lui Adrian Duicu

DISTRIBUIȚI

 134112 – 19012015 –  Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis luni restituirea la DNA a rechizitoriului intocmit de procurori in dosarul in care presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, a fost trimis in judecata pentru mai multe infractiuni de coruptie. Decizia nu este definitiva.

Art. 346 din Codul de procedura penala prevede: „Judecatorul de camera preliminara restituie cauza la parchet daca: a) rechizitoriul este neregulamentar intocmit, iar neregularitatea nu a fost remediata de procuror in termenul prevazut la art. 345 alin. (3), daca neregularitatea atrage imposibilitatea stabilirii obiectului sau limitelor judecatii; b) a exclus toate probele administrate in cursul urmaririi penale; c) procurorul solicita restituirea cauzei, in conditiile art. 345 alin. (3), ori nu raspunde in termenul prevazut de aceleasi dispozitii”.

Adrian Duicu a fost trimis in judecata in iulie 2014 pentru trafic de influenta, cumparare de influenta, trei infractiuni de folosire a influentei si autoritatii de o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid politic in scopul obtinerii pentru sine de foloase necuvenite, doua infractiuni de dare de mita, pentru permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii nedestinate publicitatii in scopul obtinerii de foloase necuvenite, pentru primire de foloase necuvenite si pentru doua infractiuni de efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia.

In acelasi dosar au fost trimise in judecata mai multe persoane, printre care si realizatorul TV Andrei Badin, acuzat de luare de mita. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.