Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vanghelie la DNA: “Ponta şi Dragnea sunt capii răutăţilor”

Bucureşti: Vanghelie la DNA: “Ponta şi Dragnea sunt capii răutăţilor”

DISTRIBUIȚI

marian-vanghelie1133911 –  09012015 –  Primarul Sectorului 5, exclus recent din PSD, a fost audiat vineri dimineaţa la DNA. Procurorii i-au cerut explicaţii lui Marian Vanghelie pentru declaraţiile referitoare la votul din Diaspora. Edilul a făcut în ultima perioadă o serie de declaraţii prin care îi acuză pe Victor Ponta şi Liviu Dragnea de împiedicarea exercitării votului în străinătate.

„Am declarat ce am spus şi în declaraţiile publice. Nu mă delimitez de ceea ce am spus. Când spun ceva, mă ghidez după lege. Am spus ceea ce cred, ce am ştiut, nimic mai mult. Am explicat de ce am spus acele lucruri, cu argumente, pe probe. Şi-au bătut joc de români. În ce fel, trebuie să stabilească justiţia. Chiar a fost o bătaie de joc prost făcută. Nu a câştigat nimic Ponta, ba chiar a pierdut. O să mă duc în zonele din străinătate în care sunt români şi o să le spun ce s-a întâmplat. În contextul actul, ţinând cont că lucrurile s-au dus într-un penibil foarte mare şi cei care conduc România din punct de vedere executiv şi-au bătat joc de foarte mulţi români, trebuie să se ştie adevărul. Nimic altceva. Ponta şi Dragnea sunt capii răutăţilor”, a declarat Vanghelie, la ieşirea de la DNA, potrivit Stiripesurse.ro.

Procurorii DNA investighează situaţia votului din străinătate, după ce au primit dosarul pe această temă de la Parchetul General. Dacă vor fi găsite persoane vinovate de împiedicarea exercitării dreptului la vot, acestea riscă pedepse cu închisoarea, potrivit Codului penal. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.