Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Preşedintele Iohannis se va adresa Parlamentului lunea viitoare

Bucureşti: Preşedintele Iohannis se va adresa Parlamentului lunea viitoare

DISTRIBUIȚI

tariceanu134484 – 03022015 – Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului au primit scrisoarea trimisa luni de seful statului, in care acesta solicita sa se adreseze Parlamentului, si au stabilit ca presedintele isi va prezenta mesajul luni, 9 februarie, la orele 16.00.

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, luni, o scrisoare celor doi presedinti ai camerelor parlamentare in care a solicitat sa se adreseze Parlamentului.

„In conformitate cu prevederile art. 88 din Constitutia Romaniei, republicata, doresc sa adresez Parlamentului un mesaj. Va propun ca data prezentarii mesajului in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului sa fie data de 9 februarie 2015, ora 16.00”, se arata in scrisoarea trimisa lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, si lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor.

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o intrevedere la Palatul Cotroceni cu cei doi presedinti ai Camerelor, in contextul inceperii noii sesiuni parlamentare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.