Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Preşedintele Iohannis,  vizită oficială în Republica Moldova

Preşedintele Iohannis,  vizită oficială în Republica Moldova

DISTRIBUIȚI

135024 – 24022015 –  Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova. Vizita va debuta, marti, cu o intrevedere tete-a-tete cu omologul moldovean, Nicolae Timofti, urmata de convorbiri oficiale, cu participarea membrilor celor doua delegatii.

Totodata, seful statului se va intalni cu noul premier de la Chisinau, Chiril Gaburici.

In seara zilei de marti, presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, va oferi un dineu oficial in cinstea lui Klaus Iohannis, la combinatul de vinuri „Cricova”.

In cea de-a doua zi a vizitei, presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu liderii principalelor partide politice de la Chisinau: Vlad Filat, presedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Marian Lupu, presedintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Mihai Ghimpu, liderul Partidului Liberal (PL), dar si cu presedintele Parlamentului, Andrian Candu.

De asemenea, seful statului se va adresa studentilor de la Universitatea de Stat din Moldova si va depune o coroana de flori la Monumentul „Stefan cel Mare si Sfant”.

In calitate de presedinte ales, Klaus Iohannis a vizitat Republica Moldova pe 28 noiembrie 2014, prima in afara Romaniei pe care a facut-o dupa alegerile din noiembrie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.