Acasă Externe Bruxelles: Asociațiile de transport rutier din România, Ungaria, Polonia, Cehia și Lituania...

Bruxelles: Asociațiile de transport rutier din România, Ungaria, Polonia, Cehia și Lituania protestează la Bruxelles

DISTRIBUIȚI

135587 – 25032015 – Asociațiile de transport rutier din România, Ungaria, Polonia, Republica Cehă, Lituania își unesc forțele și organizează un protest comun la Bruxelles împotriva măsurilor de neoprotectionism, cum ar fi MiLoG și legea Macron, pe 25 martie 2015.

UNTRR a obținut aprobarea de la Primăria oraşului Bruxelles să desfăşoare un protest public la Bruxelles, la 25 martie 2015 între orele 14:00 – 16:00 (ora locală), în Place du Luxembourg, Parlamentul European (PE).

Deoarece oraşul Bruxelles se află în acest moment sub alertă teroristă, organizarea protestului se va desfăşura sub anumite reguli pe care participanţii trebuie să le respecte. Ecusoane speciale vor fi distribuite participanților înregistrați oficial pentru protest.

Începând cu ora 15.00, Parlamentului European va avea o sesiune plenară în cadrul căreia se va discuta protecționismul în UE – ratele minime de plată în sectorul transporturilor și declarația Comisiei privind respectarea dreptului european de către legea salariului minim în Germania (MiLog).

Acesta va fi primul protest organizat la Bruxelles, după o serie de proteste publice la nivel național.

Organizatorii protestului vor primi ecusoane întrucât Bruxelles-ul se află în continuare la nivel de alertă teroristă pe o scară de 3 din 4.

Manifestanţii îşi vor exprima astfel nemulţumirea faţă de drepturile salariale din Europa. Protestul transportatorilor are loc în faţa Parlamentului, simultan cu o sesiune plenară a Legislativului în care se va discuta, între altele, protecţionismul din Uniunea Europeană şi salariul minim din transport. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.