Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Alina Gorghiu: “Am convins parlamentari de la UNPR să susţină noua...

Bucureşti: Alina Gorghiu: “Am convins parlamentari de la UNPR să susţină noua majoritate”

DISTRIBUIȚI

Alina Gorghiu135537 – 17032015  – Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, ca partidul sau a purtat discutii cu parlamentarii UNPR pentru formarea unei noi majoritati, iar pe unii i-a si convins. „Am discutat cu colegi de-ai domniei sale (Gabriel Oprea – n.r.), si pe unii i-am convins ca merita sa sustina acest program de guvernare. In momentul in care vom avea aceasta majoritate, vom depune motiunea de cenzura”, a afirmat Gorghiu, la Realitatea Tv.

Ea a precizat ca, luni, in cadrul BPN, atat ea cat si Vasile Blaga le-a cerut celor din conducerea partidului sa nu mai avanseze tot felul de date in calendar, privind motiunea de cenzura, pentru ca „nu le face neaparat bine”.

„Suntem absolut determinati sa facem toate demersurile si toate negocierile legitime in Parlament cu colegii parlamentari pentru a obtine un numar suficient si necesar sa promovam acea motiune de cenzura. Nu vreau sa mai spun despre motiunea de cenzura din nou avansand un termen sau sa o depunem doar ca exercitiu de imagine. A vorbi despre un lucru foarte mult si a ridica asteptarile electoratului care il detesta pe Victor Ponta nu este un lucru bun, este mult mai sanatos pentru noi sa facem toate aceste negocieri, sa ne vedem de treaba, sa gasim formula corecta pentru sustinerea programului de guvernare”, a spus Gorghiu.

Totodata, Gorghiu a afirmat ca si Mircea Geoana a acceptat sa ia parte la discutii privind programul de guvernare propus de PNL.

„Mircea Geoana a zis ca este pregatit sa stea de vorba pe programul de guvernare. Vom sta de vorba cu toti colegii care au disponibilitatea sa sustina un program de guvernare al PNL. CU UDMR am stat de vorba si vom continua discutiile, in viitorul apropiat, inclusiv pe programul de guvernare, legislatia electorala”, a precizat copresedintele PNL. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.