Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Covor roșu pentru Hellvig

Bucureşti: Covor roșu pentru Hellvig

DISTRIBUIȚI

135203 – 03032015 –  Eduard Hellvig, propunerea președintelui pentru șefia SRI a trecut de votul plenului Parlamentului, după ce săptămâna trecută primise aviz favorabil și din partea comisiei de control a activității SRI. Hellvig a fost votat de 498 de parlamentari din totalul celor 513 care au fost prezenți la ședința de luni a Parlamentului. În scurt timp de la pronunțarea votului, noul director a depus jurământul de credința în faâa camereor reunite, urmând ca astăzi să aibă loc preluarea propriu-zisă a funcției.

„Va multumesc pentru increderea acordata. SRI a devenit in ultimii ani un vector de stabilitate nationala. Prioritatea Serviciului trebuie sa fie consolidarea perfomantei, atat pentru intarirea statului de drept, cat si intr-un context geostrategic complicat. Coruptia reprezinta in continuare un factor de risc pentru securitatea nationala. Cand istoria nu va mai avea rabdare cu noi, va trebui sa construim un stat puternic, pe piloni solizi. Evolutiile recente ne-au demonstrat cat de important este controlul parlamentar asupra activitatii SRI”, a declarat Eduard Hellvig, dupa depunerea juramantului, subliniind ca isi doreste dialog cu Parlamentul.

În această dimineața, la sediul SRI se făceau pregătiri pentru primirea noului șef, mai mulți angajați pregătind covorul roșu în așteptarea noului director. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.