Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea rămâne în arest

Bucureşti: Elena Udrea rămâne în arest

DISTRIBUIȚI

135310 – 06032015  –  Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au respins recursul formulat de avocatul Elenei Udrea, fosta sefa a PMP ramanand in arest preventin in dosarul Gala Bute. Decizia de joi seara este definitiva.

Fostul ministru al Turismului a aparut in fata judecatorilor de la ICCJ, incercand sa ii convinga sa o elibereze din arestul preventiv.

Avocatul Marius Striblea considera ca Elena Udrea a oferit judecatorilor suficiente argumente pentru combaterea acuzatiilor DNA și a repetat ca acuzatiile referitoare la clienta sa se bazeaza doar pe denunturi.

De asemenea, avocatul a dezvaluit ca fosta sefa a PMP „a invocat ca judecatorul de fond s-a pronuntat mult prea mult asupra fondului si mai putin pe oportunitatea arestarii preventive”, in momentul in care s-a decis arestarea sa in dosarul Gala Bute, pe 25 februarie.

Mai mult, Udrea a subliniat, potrivit avocatului, ca ceilalti suspecti din dosar suporta masuri mai blande, dar si ca arestarea preventiva nu se justifica pentru buna desfasurare a procesului penal.

Deputatul a fost arestat preventiv in dosarul Gala Bute, pe 25 februarie.

Elena Udrea este acuzata de infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu, in acest caz magistratii respingand acuzatia DNA care se refera la folosirea influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite.

Udrea a fost in arest preventiv si in dosarul Microsoft, insa in acest caz magistratii au inlocuit masura cu arestul la domiciliu, pe 17 februarie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.