Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea vrea să se confrunte cât mai repede cu denunţătorii

Bucureşti: Elena Udrea vrea să se confrunte cât mai repede cu denunţătorii

DISTRIBUIȚI

135360 – 09032015  – Elena Udrea vrea ca procurorii sa urgenteze confruntarea cu denuntatorii sai si cere DNA rapoartele primite de la Ministerul Turismului si SPP in dosarul Gala Bute. Avocatul Marius Striblea a declarat la B1 Tv ca Elena Udrea vrea sa vada daca este adevarat ca denuntatorii au declarat ca fostul ministru era in sediul ministerului in data de 6 octombrie 2011 si ar fi primit o geanta cu 900.000 de euro, asa cum a aparut in mass-media.

De asemenea, avocatul a precizat ca exista suspiciuni ca DNA ar fi primit raspunsurile, dar ele nu au fost comunicate in timp util.

Toate informatiile sunt necesare pentru ca Elena Udrea sa poata depune cererea de schimbare a masurii arestului preventiv in arest la domiciliu sau control judiciar, iar pentru ca solicitarea sa poata fi aprobata de Inalta Curte de Casatie si Justitie e nevoie de un element de noutate in ancheta, infomreaza sursa citata.

Inalta Curte a respins, saptamana trecuta, revursul formulat de Elena Udrea in dosarul Gala Bute, aceasta remanand in arest preventiv.

Fostul ministru al Turismului a aparut in fata judecatorilor de la ICCJ, incercand sa ii convinga pe acestia sa o elibereze din arestul preventiv, dupa care a asteptat verdictul in arestul Politiei Capitalei.

Avocatul deputatului, Marius Striblea, a declarat atunci ca Udrea le-a oferit judecatorilor suficiente argumente pentru combaterea acuzatiilor DNA. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.