Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Laszlo Borbely, imun

Bucureşti: Laszlo Borbely, imun

DISTRIBUIȚI
laszlo_borbely3

135443 – 12032015  Camera Deputatilor a respins miercuri cererea DNA de incuviintarea pentru inceperea urmaririi penale in cazul lui Laszlo Borbely. Este pentru a doua oara cand parlamentarii refuza sa-i ridice imunitatea parlamentarului.

Laszlo Borbely, care este acuzat de trafic de influenta, le-a cerut miercuri, in plen, colegilor din Camera Deputatilor, sa voteze impotriva incuviintarii inceperii urmaririi penale impotriva sa, dupa cum au cerut procurorii DNA.

Fostul ministru al Mediului a sustinut ca nu exista probe noi in aceasta speta, in afara unui simplu denunt, pe care procurorii anticoruptie nici macar nu l-ar fi verificat.

Imunitatea deputatului UDMR a fost supusa la vot, in plen, la mai bine de o luna de cand DNA a cerut aviz Parlamentului.

DNA a solicitat si in luna septembrie a anului 2012 incuviintarea Camerei Deputatilor pentru inceperea urmaririi penale impotriva lui Laszlo Borbely, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Deputatii au respins si atunci solicitarea procurorilor anticoruptie, cu 181 de voturi impotriva si 53 de voturi pentru. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.