Acasă Sud Dambovita Dâmboviţa: Ridicaţi de poliţişti pentru furturi din rezervoarele camioanelor

Dâmboviţa: Ridicaţi de poliţişti pentru furturi din rezervoarele camioanelor

DISTRIBUIȚI

 135435 – 11032015  Poliţiştii din cadrul Poliţiei Găeşti, judeţul Dâmboviţa, au efectuat miercuri patru percheziţii în localităţile Crovu şi Ungureni din acelaşi judeţ, la persoane bănuite de comiterea a 14  infracţiuni de furt calificat. Din cercetări a reieşit că, în perioada  2014-2015, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 51 de ani, ar fi sustras combustibil din rezervoarele unor vehicule staţionate în parcările special amenajate din zona Autostrăzii Bucureşti – Piteşti, potrivit unui comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Până în prezent, de la domiciliile acestora au fost ridicaţi 1.300 de litri de motorină, a căror provenienţă nu a putut fi justificată, telefoane mobile şi recipiente din plastic  folosite în activitatea infracţională, iar două autoturisme au fost indisponibilizate.

De asemenea, în cursul nopţii de 10/11 martie 2015, poliţiştii i-au surprins în flagrant pe cei în cauză, în timp ce sustrăgeau 240 de litri de motorină din rezervorul unui camion staţionat într-o parcare de pe Autostrada A1.

Şapte persoane au fost aduse la sediul Poliţiei Găeşti pentru audieri. – PROMPT MEDIA

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.