Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Deputatul Mihai Stănișoară a demisionat din Parlament și din partid

București: Deputatul Mihai Stănișoară a demisionat din Parlament și din partid

DISTRIBUIȚI

mihai_stanisoara136417 – 29042015 – Deputatul Mihai Stănișoară a demisionat din demnitatea publică, invocând, potrivit documentuui depus la Biroul Permanent, ”motive personale, având un alt proiect profesional”.

Mihai Stănișoară precizează, într-un comunicat transmis miercuri, că a luat decizia de a demisiona ”atât din calitatea de parlamentar, de membru al Camerei Deputaţilor, cât şi din cea de membru al Partidului Liberal Reformator”.

După o îndelungată deliberare şi autoanaliză, am hotărât că drumul pe care îl voi urma de acum înainte să nu mai includă, cel puţin pentru o perioadă, politica de partid sau cea parlamentară. Sunt convins că experienţa şi profesionalismul meu vor putea fi puse şi de acum înainte în slujba unor proiecte importante, care să vizeze dezvoltarea socio-economică a României, în context intern şi internaţional”, spune Stănişoară.

Mihai Stănișoară a fost membru PDL până în martie 2013. A sărit apoi în barca PNL, anunţând că acest partid este singurul care „poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România”. A stat la liberali până în iulie 2014.

A ajuns apoi în grupul PC-PLR al lui Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin. Astfel, în iunie 2014, el a anunţat că îl urmează pe Călin Popescu Tăriceanu în Grupul de Iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale, devenit ulterior PLR. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.