Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Perchezițiile la sediul RAPPS

București: Perchezițiile la sediul RAPPS

DISTRIBUIȚI

136416 – 29042015 – DNA face percheziții la sediul RAPPS, fiind vizat directorul RAPPS, Gabriel Surdu, pentru infracțiunea de cumpărare de influență. Sunt vizate fapte de corupție ce ar fi comise între 2013-2014, anunță Realitatea Tv. DNA a emis un comunicat, fără referiri exprese la Gabriel Surdu.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2013 – 2014. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei”, se arată într-un comunicat.

Potrivit DNA , în cursul zilei de 29 aprilie sunt efectuate percheziții domiciliare în 4 locații situate în București și județul Prahova, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.