Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul Ponta răspunde ameninţărilor Rusiei

Bucureşti: Premierul Ponta răspunde ameninţărilor Rusiei

DISTRIBUIȚI

135833 – 03042015 –  Premierul Victor Ponta a raspuns, joi seara, amenintarilor Rusiei, care a transmis ca Romania trebuie sa fie constienta de „responsabilitatea” si de „consecintele” suplimentarii efectivelor NATO pe teritoriul sau.

„Un raspuns fff clar – DA, suntem constienti ca deciziile noastre sunt cele mai bune pt Romania si partenerii nostri!!”, a scris Victor Ponta pe Twiter.

Romania trebuie sa fie constienta de „responsabilitatea” si de „consecintele” suplimentarii efectivelor NATO pe teritoriul sau, avertizeaza Ministerul rus de Externe, catalogand drept „periculoase” actiunile Aliantei Nord-Atlantice.

„Consolidarea fortelor NATO in Europa de Est este un pas fara precedent, care incalca toate acordurile existente”, a declarat Aleksander Lukasevici, purtatorul de cuvant al Ministerului rus Externe.

„In lipsa clarificarilor privind ‘efectivele substantiale de lupta’ si daca Guvernul Romaniei considera ca este posibila suplimentarea prezentei unitatilor NATO pe teritoriul sau, inclusiv prin crearea unei forte atat de puternice, trebuie sa fiti constienti de responsabilitatea si consecintele unui astfel de pas”, a atras atentia Lukasevici, catalogand drept „periculoase” actiunile Aliantei Nord-Atlantice. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.