Acasă Politic Ilfov: Tineri specializaţi în furturi, identificaţi de poliţişti

Ilfov: Tineri specializaţi în furturi, identificaţi de poliţişti

DISTRIBUIȚI

  135822- 02042015 –  La data de 1 aprilie a. c., poliţişti ilfoveni de investigaţii criminale din Popeşti-Leordeni au identificat trei tineri de 24, 18 şi 17 ani, din județul Teleorman, din județul Giurgiu şi, respective, din Bucureşti, care în noaptea de 20/21 ianuarie a. c., ar fi pătruns într-un imobil din orașul Popeşti-Leordeni, prin forţarea uşii de acces, de unde ar fi sustras unelte electrice multifuncționale în valoare de 10.000 de lei, faptă rămasă iniţial cu autor necunoscut.

            Din cercetări a reieșit faptul că doi dintre cei identificaţi (cel din județul Giurgiu și cel din Bucureşti) împreună cu un alt tânăr, de 14 ani, din Popeşti-Leordeni, ar fi săvîrșit alte trei infracțiuni de furt calificat în perioada 26 ianuarie – 9 martie a.c., potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov.

Tinerii, ar fi pătruns în alte trei imobile din orașul Popeşti-Leordeni, prin forțarea ușilor de acces și a ferestrelor, de unde ar fi sustras mai multe aparate electrice folosite în construcții, roți cu jante auto, un cazan din cupru și alte bunuri gospodărești, în valoare totală de 12.700 de euro.

Polițiștii îl cercetează, în stare de reţinere, pentru furt calificat pe cel din județul Teleorman, urmând ca el să fie prezentat la Judecătoria Cornetu cu propunere de arestare preventivă. Celelalţi sunt cercetaţi, în stare de libertate, pentru aceeaşi infracţiune. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.