Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Alina Gorghiu ameninţă

Bucureşti: Alina Gorghiu ameninţă

DISTRIBUIȚI

136650 – 11052015  – Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca protocolul cu cei din fostul PDL va fi respectat, astfel ca fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu ramane optiunea liberalilor pentru functia de prim-ministru.

„Regret ca spatiul public a fost contaminat de mesajul ca in PNL exista neintelegeri. Imi cer eu scuze, ca presedinte al PNL, daca cineva s-a simtit vexat sau lezat de cele auzite. Mesajul meu foarte ferm pentru cei din PNL este ca orice derapaj si orice declaratie care afecteaza ideea de fuziune si de unitate a PNL va fi in mod clar sanctionata, dar va asigur ca relatia dintre mine si Vasile Blaga e nu doar politic buna, ci si personal. PNL intotdeauna si-a respectat toate angajamentele si toate promisiunile. Avem un protocol care spune foarte clar ca Predoiu este candidatul nostru pentru functia de premier. Avem un protocol care spune foarte clar ca ne bazam pe respect”, a declarat Alina Gorghiu, luni, la sfarsitul sedintei PNL, potrivit Ziare.com.

La randul sau, prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat ca momentul de dupa afirmatiile facute de Teodor Atanasiu, referitoare la guvernarea liberalilor si viitorul premier, a fost depasit, iar partidul merge inainte. Totodata, acesta mentioneaza ca liberalii au iesit mai intelepti din criza generata in urma declaratiilor lui Atanasiu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.