Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Luminiţa Odobescu, aviz favorabil ca reprezentant al României la Uniunea Europeană

Bucureşti: Luminiţa Odobescu, aviz favorabil ca reprezentant al României la Uniunea Europeană

DISTRIBUIȚI

136681 – 12052015  – Luminița Odobescu a obținut în comisiile parlamentare reunite pentru politică externă 21 de voturi favorabile pentru ocuparea funcției de reprezentant permanent al României la Uniunea Europeană, potrivit B1 Tv.

Odobescu a susținut în fața parlamentarilor că va urmări promovarea unor obiective de interes prioritar pentru România, cum ar fi finalizarea procesului de aderare la spațiul Schengen sau aderarea la zona euro.

Unul dintre obiectivele majore pe care ea consideră că România ar trebui să le aibă este pregătirea preluării președinției Consiliului UE în 2019.

„Relațiile cu partenerii noștri strategici rămân prioritare pe agenda reprezentanței permanente, mă refer aici la consolidarea relației transatlantice, la finalizarea negocierilor pentru parteneriatul transatlantic de comerț și investiții, la continuarea și finalizarea negocierilor de comerț liber cu alți actori globali, cum ar fi Japonia, Canada, China”, subliniează Odobescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.