Acasă Politic București: România pe podium la Concursul Internațional INFOMATRIX

București: România pe podium la Concursul Internațional INFOMATRIX

DISTRIBUIȚI

136914 – 21052015 – Echipa, compusa din Ana Maria Tudorache si Miruna Ojoga, eleve ale Liceului International de Informatica, a confirmat rezultatele obtinute si la faza internationala a concursului INFOMATRIX, desfasurat in perioada 15-17 mai, obtinand medalie de aur pentru proiectul de cercetare Microsenzori destinati procedurilor de  reabilitare  medicala  a membrului superior. La concursul INFOMATRIX au participat 150 de proiecte din 26 de tari.

În luna martie echipa Medical Rehabilitation Monitoring din cadrul Centrului de Excelenta pentru Initierea Tinerilor in Cercetarea Stiintifica din INCDIE ICPE-CA a obtinut medalia de aur la concursul INFOMATRIX – faza nationala.

Prin toate demersurile facute, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA, prin Centrul de Excelenta, sustine pregatirea tinerilor talentati din licee in domeniul stiintific, astfel incat, ulterior, acestia sa fie atrasi in cadrul institutelor nationale de cercetare-dezvoltare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.