Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Medicii decid cât mai stă Oprea la conducerea Guvernului

Bucureşti: Medicii decid cât mai stă Oprea la conducerea Guvernului

DISTRIBUIȚI

137677  – 18062015  – Premierul Victor Ponta va fi consultat, vineri, de o echipa medicala care va decide daca poate parasi spitalul sau trebuie sa ramana sub observatie. In functie de aceasta decizie se va discuta prelungirea mandatului lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului, a anuntat Liviu Dragnea, citat Ziare.com.

Referitor la perioada de inactivitate a premierului cauzata de recuperarea post-operatorie, Liviu Dragnea a precizat ca exista posibilitatea ca aceasta sa fie de trei-patru saptamani, dar ca cei care vor decide sunt tot medicii care il vor consulta vineri pe premier.

Dragnea l-a vizitat recent pe seful Guvernului la spitalul din Turcia, unde Ponta a suferit o interventie chirurgicala la genunchi si pastreaza legatura cu acesta.

Premierul Victor Ponta este internat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat luni la genunchiul stang. Tot luni, premierul a semnat decizia prin care vicepremierul Gabriel Oprea a fost desemnat sa coordoneze activitatea Guvernului, pentru perioada 16-19 iunie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.