Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Percheziţii de amploare la Dragonul Roşu

Bucureşti: Percheziţii de amploare la Dragonul Roşu

DISTRIBUIȚI

137901 – 26062015 – Peste 200 de politisti de la Birourile de Combatere a Crimei Organizate Bucuresti, Ialomita, Giurgiu, Teleorman si Constanta, alaturi de inspectori ANAF, au efectuat, vineri dimineata, perchezitii la Complexul ”Dragonul Rosu” din apropierea Capitalei, au declarat surse din politie, potrivit Pro Tv.

Conform surselor, ar fi vizati comercianti de produse textile, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

Complexul Dragonul Rosu, care gazduieste peste 5.500 de magazine are un istoric bogat in controale si amenzi, dar evaziunea a continuat de fiecare data, indiferent de sanctiunile aplicate.

In aprilie 2015, inspectorii ANAF au aplicat amenzi in valoare de 1,287 milioane lei, in urma unui control la Dragonul Rosu 3, confiscand bunuri si bani in valoare totala de 255.447 lei, dintre care 200.000 lei in numerar si bunuri in valoare de 55.447 lei.

In februarie 2015, trei cetateni chinezi au fost arestati iar alti 12 si un roman au fost pusi sub control judiciar in dosarul de evaziune de la Dragonul Rosu, cu un prejudiciu estimat la 100 de milioane de dolari.

Compania Dragonul Rosu SA, membra a Niro Group, a fost infiintata in anul 2003. Este formata din Dragonul Rosu 1, Dragonul Rosu Megashop (cladirea etalon a zonei), Dragonul Rosu 3,(specializat pe incaltaminte), Lumea Copiilor (complex comercial dedicat copiilor), Dragonul Rosu 5 si Dragonul Rosu 6 (doua pavilioane noi, reconstruite in urma incendiului din vara anului 2010), Dragonul Rosu 7, Dragonul Rosu 8 si Dragonul 9 – Casa Design (dedicat articolelor pentru casa). – PROMPT MEDIA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.