Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Permutări la consultări

Bucureşti: Permutări la consultări

DISTRIBUIȚI

137368  – 08062015 –  Presedintele Klaus Iohannis a modificat planul pentru consultarile cu liderii partidelor anuntate pentru luni, la orele 18.00, la Palatul Cotroceni, cu privire la Strategia Nationala de Aparare. Conform unor surse oficiale, presedintele se va consulta in primul rand cu liderii partidelor din coalitia de guvernare, iar apoi cu cei ai PNL, UDMR si minoritatilor nationale, potrivit Ziare.com.

Potrivit surselor mentionate, consultarile cu liderii partidelor coalitiei de guvernare vor avea loc la orele 18:00, iar cele cu liderii PNL, UDMR si ai minoritatilor nationale, la orele 18.30.

            Liberalii au anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca nu mai recunosc legitimitatea premierului Victor Ponta, context in care vor boicota actiuni care il implica, exceptand motiunea de cenzura si dezbaterea solicitarii DNA in cazul sau.

„PNL nu mai recunoaste legitimitatea lui Victor Ponta ca prim-ministru, cu exceptia motiunii de cenzura si discutarea in Camera privind avizul la cererea DNA vom refuza sa participam la orice act politic care il vizeaza pe Victor Ponta”, a anuntat copresedintele PNL Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.