Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Se reuneşte CSAT

Bucureşti: Se reuneşte CSAT

DISTRIBUIȚI

137386  – 09062015 –   Presedintele Klaus Iohannis va conduce, marti dupa-amiaza, de la orele 15:00, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, pe ordinea de zi este inclusa, printre altele, tematica referitoare la Strategia Nationala de Aparare a Tarii.

De asemenea, un alt subiect important este legat de defrisarile ilegale ale fondului forestier national si masurile ferme de stopare a acestui fenomen, precum si de managementul deseurilor nucleare la Centrala Nuclearelectrica Cernavoda, mai transmite Administratia Prezidentiala.

Evolutiile din Ucraina si integrarea europeana a Rep. Moldova, precum si demersurile pentru realizarea interconectarii retelelor electrice si de gaze naturale din Romania si Rep. Moldova se vor afla, de asemenea, pe ordinea de zi.

Un alt punct al agendei îl reprezintă evaluarea fortelor armate ale Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman, in 2016, precum si stadiul programului de inzestrare a Fortelor Aeriene cu avion multirol, se mai arata in comunicatul Administratiei Prezidentiale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.