Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: TVR cere sprijinul Guvernului pentru transmiterea Jocurilor Olimpice de Vară Rio...

București: TVR cere sprijinul Guvernului pentru transmiterea Jocurilor Olimpice de Vară Rio 2016

DISTRIBUIȚI
stelian_tanase2

 137636  – 17062015  – Șeful TVR, Stelian Tănase, a trimis premierului Victor Ponta o scrisoare prin care cere un ajutor financiar de 560.000 de dolari, bani necesari pentru cheltuielile logistice şi tehnice ale transmisiunilor Jocurilor Olimpice de Vară Rio 2016.

Deşi cheltuielile tehnice vor fi mai mici decât cele de la JO de Vară de la Londra 2012, ele depăşesc posibilităţile financiare ale TVR”, se arată în scrisoarea șefului TVR.

Televiziunea Română deține drepturile exclusive pentru difuzarea acestei competiții. Concururile vor însuma circa 400 de ore de transmisii și vor putea fi urmărite pe TVR1, TVR2, TVR3 ȘI TVR HD. Vor mai fi interviuri reportaje şi corespondenţe pentru jurnalele sportive şi ştiri cu şi despre sportivii români de la JO, anunță B1.

            “Televiziunea publică este preocupată să asigure accesul tuturor cetăţenilor din România la programe de interes naţional, conform misiunii sale. (…) De la preluarea mandatului, am făcut publică situaţia TVR, am informat constant Guvernul despre starea financiară a TVR sau demersurile pe care le facem în achiziţionarea acestor evenimente de importanţă majoră, iar în unele cazuri punctuale, cum este şi cel de faţă, v-am cerut sprijinul. Situaţia financiară a TVR nu s-a îmbunătăţit, astfel încât, alături de colegii din Consiliul de Administraţie (CA) al Televiziunii Române, vă solicit susţinerea Guvernului în vederea transmiterii Jocurilor Olimpice de Vară 2016 din Brazilia”, se arată în scrisoarea integrală a șefului TVR pentru Guvernul României.PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.