Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Videanu scapă de controlul judiciar. Procurorii au contestat cu întârziere

Bucureşti: Videanu scapă de controlul judiciar. Procurorii au contestat cu întârziere

DISTRIBUIȚI

137968 – 30062015  – Adriean Videanu, judecat in dosarele de coruptie ale fostei sefe DIICOT Alina Bica, a scapat marti de controlul judiciar. Decizia judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) este definitiva, transmite B1 TV.

Motivul pentru care magistratii au decis sa revoce masura preventiva este ca procurorii DNA au depus prea tarziu contestatia la hotararea instantei supreme din 18 iunie.

La acea data, Inalta Curte a stabilit ca Adrian Videanu poate scapa de controlul judiciar, insa deciza nu a fost definitiva, iar anchetatorii au contestat-o, insa tardiv.

Adriean Videanu a fost plasat sub control judiciar, pentru complicitate la abuz in serviciu, la inceputul lunii februarie, avand inclusiv interdictia de a parasi tara.

Fostul ministru s-a plans in repetate randuri ca masura preventiva il impiedica sa isi desfasoare afacerile cu marmura in strainatate si a cerut de mai multe ori in instanta sa fie lasat sa plece in afara tarii.

Videanu a primit totusi, la jumatatea lunii iunie, incuviintarea instantei supreme de a parasi tara, in perioada 17 – 22 iunie, pentru a merge la Targul International de Marmura de la Carrara, Italia. – PROMPT MEDIA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.