Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Alina Gorghiu: Gestul lui Ponta este doar o diversiune

Bucureşti: Alina Gorghiu: Gestul lui Ponta este doar o diversiune

DISTRIBUIȚI

138274 – 13072015  – Co-presedintele PNL Alina Gorghiu acuză că retragerea lui Victor Ponta de la presedintia PSD reprezinta „doar o diversiune”, iar acesta ar trebui sa-si dea demisia din fruntea Guvernului, pentru ca afecteaza imaginea Romaniei.

            „Din punctul meu de vedere, gestul domnului Ponta este doar o diversiune menita sa atenueze presiunea opiniei publice asupra domniei sale. Daca era ingrijorat de imaginea PSD, si-ar fi dat demisia de acum o luna, de cand DNA a inceput urmarirea penala. De fapt, domnia sa cred ca doar incearca sa castige timp. (…) Eu cred ca trebuie sa faca un alt gest de onoare fata de romani: sa-si dea demisia din functia de premier”, a afirmat Gorghiu, duminica, la postul B1 TV.

            Potrivit liderului PNL, Victor Ponta „nu afecteaza atat de grav imaginea Romaniei” ca sef de partid asa cum o face din functia de prim-ministru.

            „Daca Victor Ponta, asa cum scrie pe Facebook ca ramanerea sa la presedintia PSD creeaza probleme, atunci in mod logic, ca premier, atat pentru Guvern, cat si pentru Romania daunele sunt mult mai mari decat atat. (…) Pe mine, ca simplu cetatean, nu ma intereseaza ce face presedintele unui partid, ci care sunt efectele guvernarii si cum traiesc in Romania. Haideti sa nu credem ca inseamna mai mult aceasta postare de pe Facebook decat altele, pentru ca e posibil ca maine sa se suceasca”, a spus Alina Gorghiu. – PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.