Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Turcan: Dragnea a fost pus în fruntea PSD cu scopul de...

Bucureşti: Turcan: Dragnea a fost pus în fruntea PSD cu scopul de a sugruma statul

DISTRIBUIȚI

138623– 24072015 – Deputatul liberal Raluca Turcan sustine că Liviu Dragnea aduce comportamentul lui Adrian Năstase în PSD. De asemenea, Turcan este de părere că Dragnea a fost pus președinte interimar PSD cu scopul de a sugruma statul, iar bugetul țării să devină sursa de hrană pentru PSD.

            „Dragnea aduce comportamentul lui Năstase în PSD. Avem prima dovadă a sistemului clientelar, putred care se reinstaurează în România. Liviu Dragnea a fost pus în fruntea PSD cu un singur scop: să sugrume statul, bugetul țării să devină sursa de hrană pentru PSD”, a scris Turecan pe Facebook.

            Legat de rectificarea la bugetul țării, Turcan a precizat că social-democrații sunt precum „rechinii, care simt miros de sânge”.

            Mai mult de atât, liderul PNL consideră că aliații la guvernare ai PSD ar trebui să se revolte.

            „Faptul că rectificarea la bugetul țării va fi prezentată întâi PSD arată exact cum gândește PSD cu noul președinte: precum rechinii care simt miros de sânge. Flămânzi și cu zilele numărate, încearcă să-și satisfacă poftele, alocând discreționar baronilor PSD banii colectați din taxe și impozite de la cetățenii acestei tării. După ce și-a demonstrat neputința de reforma, PSD își arată și neputința de a sta drept în fața României. Toți membrii PSD de bună credință ar trebui să ia atitudine. Aliații la guvernare ai PSD ar trebui să se revolte. Rectificarea bugetară este pentru Romania și toți cei care vor prosperitate și drum european pentru România ar trebui să respingă acest comportament la guvernare al PSD”, a mai scris Turcan, – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.