Acasă Sud-Est Constanta Constanța: Cooperare portuară între România și Coreea

Constanța: Cooperare portuară între România și Coreea

DISTRIBUIȚI

138072 – 03072015  – Ministerul Transporturilor din România și Ministerul Oceanelor și Pescuitului din Coreea de Sud au semnat, la Constanța, Memorandumul de Înțelegere în domeniul dezvoltării cooperării portuare. Documentul a fost semnat de Iulian Matache, secretar de Stat în Ministerul Transporturilor și de Park Junkwon, director general în Ministerul Oceanelor și Pescuitului din Coreea de Sud.

            Scopul este facilitarea schimbului de bune practici și schimbul de resurse administrative, tehnice și umane necesare în domenii de interes comun prin proiecte de cooperare privind dezvoltarea portuară. Memorandumul va constitui baza în care să poată fi încheiat un Protocol de Colaborare între Portul Constanța și Portul Busan din Republica Coreea, notează România Liberă.

            Documentul este considerat foarte important de partea coreeană în cadrul relației bilaterale în domeniul transportului naval, ținând cont și de faptul că în acest an se împlinesc 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între România și Coreea de Sud. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.