Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Mesajul lui Ponta pentru “politicieni şi politruci”

Bucureşti: Mesajul lui Ponta pentru “politicieni şi politruci”

DISTRIBUIȚI

139362 – 26082015 –  Premierul Victor Ponta a transmis, miercuri, un mesaj catre “politicieni si politruci” in contextul intalnirii de joi intre putere si opozitie pe marginea Codului Fiscal.

            „Este important ca in ce priveste politicile economice si sociale ale tarii (inclusiv noul Cod Fiscal) sa vorbim cu date si informatii certe, nu dupa ureche sau dupa interese politice meschine. Pentru intalnirea de maine a partidelor parlamentare este bine ca toti (si politicienii si politrucii) sa citeasca datele oficiale pe primele 7 luni – excedent bugetar, incasari mai mari (in special din TVA), crestere neta a investitiilor si a exporturilor! „It’s the economy…..!”, a scris premierul pe pagina sa de socializare.

            „Potrivit datelor MFP, excedentul bugetar a ajuns la 1,06% din PIB, după primele 7 luni din 2015. Avem încasări mai mari ca anul trecut – veniturile la buget sunt cu 9,9% mai mari (în termeni nominali), iar la încasările din TVA s-a înregistrat o creștere de +15,5%! Totodată, avem o creștere semnificativă (+33,5% față de aceeași perioadă din 2014) a cheltuielilor pentru proiecte cu finanțare din fonduri externe nerambursabile. Cheltuielile pentru investiții au fost cu 6% mai mari (nominal) față de anul precedent!”, a mai scris Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.