Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Procesul Rarinca va fi reluat

Bucureşti: Procesul Rarinca va fi reluat

DISTRIBUIȚI

139145 – 18082015 – Procesul Marianei Rarinca, femeia acuzata ca a santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti, va fi reluat, a decis, luni, un complet de la Curtea de Apel Bucuresti.

            Rarinca a facut 6 luni de arest preventiv si a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare de Tribunalul Bucuresti, dar ulterior Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv achitarea ei.

            Un alt complet de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti a decis, luni dupa-amiaza, anularea acestei ultime decizii si rejudecarea procesului, incepand de vineri, 21 august.

            Procurorii DNA au sustinut in instanta ca presedintele completului care hotarase achitarea s-a aflat intr-o situatie in care a aratat lipsa de impartialitate, informeaza Digi24.

            De asemenea, ei au invocat o serie de erori procedurale si au prezentat ca proba si un interviu sustinut de judecatorul care a achitat-o pe Rarinca, in primavara anului 2013 in fata plenului CSM din care face parte si Livia Stanciu, interviu in urma caruia judecatorulul nu a ocupat postul dorit.

            Completul care va rejudeca apelul este cel de luni, care a desfiintat decizia de achitare. Se vor putea administra noi probe si audia noi martori. – PROMPT MEDIA

foto:romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.