Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Romania reprezentată în conducerea Uniunii Internationale a Transportatorilor de Pasageri

București: Romania reprezentată în conducerea Uniunii Internationale a Transportatorilor de Pasageri

DISTRIBUIȚI

IPRU139360 – 26082015 –  Presedintele Onorific al Federatiei Operatorilor Romani de Transport – FORT, Augustin Hagiu, incepand cu data de 20 august, este cel mai tanar Vicepresedinte al unei structuri internationale ce reprezinta sectorul de transport rutier de pasageri, respectiv IPRU- Uniunea Internationala de Pasageri.

 Adunarea Generala IPRU si-a stabilit conducerea si obiectivele in cadrul unui eveniment international desfasurat la Istanbul in perioada 19-21 august 2015.

Romania reprezentata de Federatia Operatorilor Romani de Transport prin Augustin Hagiu, este membra fondatoare IPRU si a primit acest mandat ca urmare a contributiei determinante la aparitia IPRU.

 Obiectivele IPRU vizeaza cresterea gradului de confort, securitate si siguranta in transportul de pasageri, a nivelului de accesibilitate a populatiei la transportul public, starpirea concurentei neloaiale respectiv a fenomenului de transport ilicit ce se manifesta si in alte tari.

Din delegatia romana a carei prestatie a fost apreciata de toti cei prezenti au facut parte  Augustin Hagiu,  Vasile Toma – Vicepresedinte FORT,  Seidament Mudin, Lucian Costin – Vicepresedinte FORT si Lorina Neagu – Secretar General FORT. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.