Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Patru miniștri pe făraș

București: Patru miniștri pe făraș

DISTRIBUIȚI

 140523 – 15102015  Prim-ministrul Victor Ponta pregătește schimbarea unor miniștri din Executiv, imediat după congresul PSD de duminică, 18 octombrie, anunță Realitatea TV. Cel puțin patru miniștri vor fi înlocuiți.

Senatorul social-democrat Daniel Savu a declarat pe această temă că remanierea este ”o cerere a partidului”. Două dintre posibilele plecări ale miniştrilor guvernului s-ar impune: Robert Cazanciuc și Daniel Constantin, a spus Savu la Antena 3.

Despre plecarea lui Ponta, Savu a spus: ”Nu cred că vrea nimeni plecarea lui Ponta, ar fi o sinucidere pentru PSD. După ce a fost ales șef, dl. Dragnea a spus că nu se pune problema schimbării domnului Ponta. (…) Pe toți Victor Ponta ne-a lăsat cu gura căsacată când și-a dat demisia din PSD pe Facebook, iar în momentul ăla a fost o cădere a credibilității lui și are datoria, pentru a-și reconsolida poziția, să vină în întâmpinarea unor dorințe din partid. (…) Vorbesc de o remaniere guvernamentală, nu neapărat din partea PSD. (…) La Congresul PSD transpar niște nemulțumiri pe miniștri.”

Ceilalți doi miniștri care ar urma să plece ar putea fi cel al Educației și cel al Transporturilor.- PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.