Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Croaţia: Măsuri restrictive în privinţa deplasării valului de migranţi pe relaţia cu...

Croaţia: Măsuri restrictive în privinţa deplasării valului de migranţi pe relaţia cu Ungaria

DISTRIBUIȚI

 140608 – 20102015  – Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Croaţia că începând cu noaptea de 17 octombrie 2015, autorităţile ungare au luat măsuri suplimentare de securizare a frontierei şi de instituire a unor măsuri restrictive ca urmare a valului de migranţi care se deplasează pe ruta dintre Croaţia și Ungaria. De asemenea, autorităţile slovene au luat la rândul lor măsuri de restricţionare a numărului de refugiaţi pe care îi primesc din Croaţia.

La momentul actual este blocat traficul rutier prin punctul de trecere frontieră Trnovec (Croaţia-Slovenia) şi, în funcţie de dinamică, pot apărea probleme similare în circulaţia terestră prin punctele de trecere a frontierei Croaţia-Slovenia, Croaţia-Ungaria şi Croaţia-Serbia.

Traficul feroviar pe relaţia Croaţia-Slovenia a fost suspendat, transportul realizându-se cu autobuze puse la dispoziţie de către companiile feroviare ce operează pe aceste rute, iar circulaţia feroviară pe relaţia Croaţia-Ungaria rămâne suspendată. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.