Acasă Externe Italia: Mutu, condamnat la închisoare

Italia: Mutu, condamnat la închisoare

DISTRIBUIȚI

 Adrian Mutu140753 – 27102015 –  Fotbalistul Adrian Mutu, care joacă în prezent la formația indiană FC Pune City, a fost condamnat la 14 luni de închisoare de justiția italiană, pentru lovirea unui ospătar din Florența, în 2010, pe vremea când evolua la Fiorentina, relatează presa din Italia.

Pedeapsa a fost dictată cu suspendare, în primă instanță de tribunalul din Florența, Mutu fiind condamnat și la plata unei amenzi de 14.000 de euro, transmite Agerpres.

În octombrie 2010, Adrian Mutu a agresat un ospătar într-un local din Florența, cu o săptămână înainte de expirarea suspendării sale de 9 luni pentru dopaj cu sibutramină. Conform martorilor, Mutu s-a certat cu chelnerul din cauza notei de plată, în jurul orei 5 dimineața, după care l-a lovit de două ori cu pumnul și apoi cu piciorul în timp ce chelnerul se afla la pământ.

Berat Racaj, un kosovar de 28 de ani la acea dată, care locuia la Scandicci Alto (Florența), a fost transportat la spitalul Santa Maria Nuova și i s-a eliberat un certificat medical valabil o perioadă de 25 de zile, suficient pentru a intenta proces fotbalistului român. –  PROMPT MEDIA

foto:libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.