Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Veste bună pentru Băsescu

București: Veste bună pentru Băsescu

DISTRIBUIȚI

 pmp141666 – 16122015 –  Tribunalul București a admis marți cererea de acordarea a personalității juridice Mișcării Populare condusă de Traian Băsescu și înregistrarea formațiunii în registrul partidelor politice. Acordă personalitate juridică, dispune înregistrarea formațiunii politice Mișcarea Populară în registrul partidelor politice ținut la Tribunalul București. Cu drept de apel” se arată în decizia instanței.

Cererea de înregistrare a fost depusă la tribunal la 2 noiembrie, membrii fondatori ai partidului fiind Traian Băsescu, Eugen Tomac, Cristian Diaconescu și Dorel Onaca.

Pe 24 octombrie, a avut loc Congresul de înființare a formațiunii politice Mișcarea Populară, delegații votând alegerea lui Traian Băsescu ca președinte al partidului. În conducerea formațiunii au mai fost aleși Eugen Tomac, președinte executiv, Cristian Diaconescu și Siegfried Mureșan, prim-vicepreședinți, Dorel Constantin Onaca, secretar general. Noua formațiune va avea și doi secretari generali adjuncți, Rizia Tudorache și Ștefan Burlacu. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.