Acasă Politic Japonia: Ingeniozitatea premiată la Tokyo

Japonia: Ingeniozitatea premiată la Tokyo

DISTRIBUIȚI

 ceremonia-premiere141708 – 17122015 – Studenți de la Facultatea de Electronică și Telecomunicații și de la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București au urcat pe podium (locurile doi, trei și patru) la concursul internațional ”All Japan Robot Sumo Tournament”, din Japonia (desfășurat la Tokyo, în 12 și 13 decembrie). La etapa internațională au participat 43 de echipe din cele 15 țări (Brazilia, Canada, Columbia, Ecuador, Japonia, Kazahstan, Lituania, Mexic, Mongolia, Peru, Polonia, România, Spania, Turcia, SUA) calificate în finală. Din echipele României au făcut parte Adelina Bratu, Adrian Gaspar, Andreea Beciu, Bogdan Istrate, Cristina Teodorescu, Daniela Dobre, Olguta Popescu, Ovidiu Alexandru, Petre Slăvescu, Suzana Neacșu și Teodor Roșca (Flex Team), Alexandru Rogozan, Alexandru Toma, Ana Maria Radu, Mihaela Gațu și Octavian Alexandru (Evo Robotics).

”All Japan Robot Sumo Tournament” a avut două categorii, una dedicată roboților teleghidați și alta pentru cei autonomi.

România a participat la categoria roboților autonomi cu trei echipe, două din București (Flex Team și EVO Robotics) și una din Cluj (Precision Robotics) și cu șapte roboți (Wolf, Shreddinger, Bonfire, Kraft, Wall-E, Rugina și Pufoșenia). – PROMPT MEDIA

foto:hotnews.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.