Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Funcționarii publici cer legi corecte și coerente

Funcționarii publici cer legi corecte și coerente

DISTRIBUIȚI

snfp-protest142585 – 18022016 –  Sindicatele funcționarilor publici sar în apărarea ANAF, punând pe seama politicienilor ” legile strâmbe și nedrepte” pe care angajații Fiscului trebuie să le aplice, cerându-le în același timp să-și asume responsabilitatea pentru reglementările pe care le-au adoptat de-a lungul timpului.

Într-o scrisoare publică adresată președintelui și premierului, funcționarii publici cer adoptarea unor legi care să apere contribuabilii de bună credință, care să nu-i mai apere pe cei de rea-credință, protejați prin statute speciale.

”Este ușor să vă ascundeți în spatele funcționarilor publici, dând vina pe ei atunci când un contribuabil precum un post de televiziune important, cu impact în conservarea sau știrbirea imaginii dumneavoastră, precum Antena 3, critică nedreptatea pe care o lege aprobată și promulgată de domniile voastre o creează, dar, mai greu este să spuneți că legea este proastă și că dumneavoastră, prin aparatul guvernamental, obligați funcționarii, în spatele cărora ieri v-ați ascuns, să o aplice” se arată în scrisoarea semnată de Sebastian Oprescu, președintele SNFP.

Sindicaliștii atrag atenția că situații comparabile cu cea a Antenei 3 sau chiar mai grave sunt frecvent întâlnite de angajații ANAF. PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.