Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Horodniceanu : Ne vom dezvolta propriul corp tehnic de polițiști

Horodniceanu : Ne vom dezvolta propriul corp tehnic de polițiști

DISTRIBUIȚI

daniel-horodniceanu143036 – 14032016 -”Dosarele de terorism nu vor avea de suferit, iar OUG a dat alte atribuții ofițerilor SRI”, a afirmat procurorul șef al DIICOT Daniel Horodniceanu citat de Mediafax.

”Vom face interceptările cu departamentul de operațiuni speciale, ne vom dezvolta propriul corp tehnic de polițiști și vom continua și cu departamentul de operațiuni speciale din cadrul MAI și cu ai noștri”, a explicat Horodniceanu la bilanțul Ministrului Public, adăugând că cei 40 de polițiști sunt insuficienți pentru volumul de muncă de la DIICOT, dar este un început.

”Vom munci mai mult la început, îi vom pregăti pe cei pe care îi avem în acest moment și sigur vor veni și ceilalți în funcție de necesități”, a mai declarat Horodniceanu.

Procurorul șef al DIICOT a mai precizat că depinde de unde vor fi ”importați” cei care ar trebui să vină și ”că dacă vor veni din departamentul de operațiuni speciale sau din alte părți unde au avut contact cu interceptări, filaje sau ambientale” va fi mai ușor. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.