Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Ilfov: Robert Negoiță, din nou probleme cu Fiscul

Ilfov: Robert Negoiță, din nou probleme cu Fiscul

DISTRIBUIȚI

confort-city-3143345 – 29032016 – ANAF-ul îi dă bătăi de cap primarului Robert Negoiță. Zeci de apartamente au fost scoase la licitație la jumătate de preț. Astfel, primarul PSD al Sectorului 3 rămâne fără o parte din averea sa, după ce ANAF  a scos din nou la licitaţie 46 de apartamente dar şi peste 1.000 de locuri de parcare şi 12 spaţii situate în subsol, toate din ansamblul rezidenţial Confort City din localitatea Popeşti-Leordeni, scrie Adevărul.ro.

            Licitaţia va avea loc miercuri, 6 aprilie, preţul de pornire fiind pentru toate imobilele înscrise pe listă redus cu 50%. Anunţul licitaţiei a fost postat pe portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

            De exemplu, un apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă de 64,04 metri pătraţi, este scos la licitaţie la un preţ de pornire fără TVA de 91.900 de lei (20.600 de euro), iar unul cu trei camere, cu o suprafaţă utilă de 86,33 metri pătraţi – de 116.950 de lei (26.220 de euro).

Totodata, ANAF a scos la licitaţie bunurile lui Robert Negoiţă pentru a recupera o datorie de aproape 28 milioane de euro. Fiscul a pus sechestru pe averea primarului Sectorului 3 în 2009, inclusiv pe ansamblul rezidenţial Confort City, situat în localitatea Popeşti-Leordeni. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.