Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti T-Festival 2016 – cel mai mare festival din europa de sud-est dedicat...

T-Festival 2016 – cel mai mare festival din europa de sud-est dedicat camioanelor, motocicletelor și muzicii tribut

DISTRIBUIȚI

T festival143734 – 18042016 – Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), în parteneriat cu Uniunea Internaționalã a Transporturilor Rutiere (IRU), lansează a patra ediție a Festivalului Internațional al Transportatorilor –T-Festival.

T-Festival revine în forță în 2016 cu și mai multe surprize pentru pasionații de camioane, motociclete și muzică. De anul acesta, T-Festival înseamnă și cel mai mare eveniment de muzică cu trupe tribute organizat în România. Festivalul  va avea loc, în perioada 27-29 mai, la complexul expozițional Romexpo din București. Cele 3 zile dedicate festivalului vor reuni cei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii.

În același timp, T-Festival reprezintã o oportunitate pentru noi colaborări și oportunități de afaceri între transportatori și clienții acestora, producătorii de camioane, precum și furnizorii de produse și servicii care se adresează industriei transporturilor, într-o atmosferă relaxantă.

”Ne-am propus ca an de an, sã devenim un nume de referință în industria transporturilor și mai ales să aducem în atenția tuturor T-Festival – un festival unic în România. Credem cu tărie că întreaga industrie merită un asemenea eveniment și că doar împreună putem sa ne dezvoltăm și să venim aproape de tot ceea ce înseamnă atât public larg cât și marea comunitate a transportatorilor. Așadar, continuăm succesul ediției de anul trecut a Conferintei Internaționale pe care o vom organiza în data de 27 mai 2016 cu tema “Tendințe globale și provocări europene într-o lume în continuă mișcare”, la care vor fi prezenți speakeri și participanți de nivel înalt din Parlamentul European, Comisia Europeanã, IRU, Comisia Eurasiei, asociațiile transportatorilor. Pentru publicul larg, aducem o serie de concerte tribute, cele mai frumoase camioane și motociclete, dar și ultimele noutãți ale producãtorilor de camioane care pot fi admirate în festival ”, a declarat Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

În cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale: EXPO – unde se vor regăsi alte tipuri de vehicule, precum automobile speciale sau prototipuri de la universități; MOTO – cu zona Chopper Academy – parteneri și reprezentanții moto ai festivalului; FUN – unde participanții se vor putea delecta cu diverse activități sportive, KIDS și food court.

Un moment important care va aduce atmosfera festivalului aproape e publicul bucureștean, va fi parada camioanelor și motocicletelor între Romexpo și Piața Unirii și retur organizată în data de 28 mai, ora 12.00.

Pe zona de muzică, T-Festival va reprezenta începând cu 2016 cel mai mare festival de muzică tribut din Europa. Pe 27 și 28 mai vor urca pe scena festivalului trupele Bon Jovi Revival, Daylight, Skyfall, Dookie, Pink Deluxe și Kings of Rodeo care vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale unor artiști de talie mondialã: Bon Jovi, Coldplay, Adele, Green Day și King of Leon.

„Tribute band” înseamnă o formație care interpreteazã melodiile unei trupe celebre cât mai aproape de versiunea originală.

Toate trupele care vor ajunge pe scena festivalului sunt trupe din străinătate iar artiștii sunt look-alikes, adică persoane care seamănă și joacă rolul membrilor trupelor originale. Și fac acest lucru într-un mod profesionist care accentueazã muzicã excelentã pe care o cântã.

Pe scena festivalului vor concerta: Bon Jovi Revival – Tribute BON JOVI, Daylight – Tribute COLDPLAY, Skyfall – Tribute ADELE, Dookie – Tribute GREEN DAY, Pink Deluxe – Tribute PINK, Kings of Rodeo – Tribute KINGS OF LEON.

Anul trecut, T-Festival a avut loc în București, în 2014 în localitatea Jucu din județul Cluj, iar în 2013, festivalul s-a desfãșurat la Târgu Mureș. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.