Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Kovesi, cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare

Kovesi, cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare

DISTRIBUIȚI

 Codruta Kovesi - bilant144581 – 08062016  – Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Francois Saint-Paul, i-a conferit marti procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, insemnele de cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare, prilej cu care a subliniat ca Directia Nationala Anticoruptie se bucura de o mare popularitate si ca renumele sau depaseste frontierele Romaniei, devenind un model de urmat la nivel European.

Ambasadorul a evidentiat faptul ca sefa DNA reprezinta un simbol al profesionalismului, al integritatii si al datoriei, el prezentand si parcursul profesional si nu numai al acesteia.

El a afirmat ca rezultatele DNA sunt cu adevarat impresionante, lucru confirmat si de un raport al UE, care plaseaza acest Parchet printre primele cinci institutii anticoruptie din Europa.

Diplomatul francez a mai aratat ca aceasta distinctie a fost oferita pentru devotamentul in lupta impotriva coruptiei, pentru simtul datoriei cetatenesti indeplinite pentru a contribui la constructia societatii romane, dar si pentru „extraordinarul curaj” in aceasta lupta.

Franta a mai decorat-o pe Kovesi, in urma cu cinci ani, cu Ordinul National al Meritului, in grad de ofiter. Republica Franceza decerneaza aceste doua prestigioase decoratii celor care o servesc, precum si personalitatilor straine pentru realizarile lor in serviciul binelui comun care trebuie date ca exemplu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.