Acasă Centru Brasov Brașov: Ziua Distinşilor Vizitatori la SCORPIONS FURY-16

Brașov: Ziua Distinşilor Vizitatori la SCORPIONS FURY-16

DISTRIBUIȚI

scorpions-fury-16147246 – 31102016  Ziua Distinşilor Vizitatori în cadrul exerciţiului multinaţional SCORPIONS FURY-16 va avea loc marţi, 1 noiembrie, începând cu ora 11.30, la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre „Getica” din Cincu, judeţul Braşov.

La exerciţiul multinaţional SCORPIONS FURY-16, ce se desfăşoară în perioada 26 octombrie – 2 noiembrie, la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre „Getica” din Cincu, participă aproximativ 1300 de militari din Canada, Germania, Republica Moldova și România, cu 200 de mijloace tehnice și 13 aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române. Planificatorul exerciţiului  este Comandamentul Multinațional de Divizie Sud-Est. Țara noastră este reprezentată de aproximativ 1000 de militari, majoritatea din Brigada 2 Infanterie ”Rovine”.

SCORPIONS FURY – 16 cuprinde exerciţii de comandament, de simulare reală în teren şi cu trageri de luptă cu toate categoriile de armament.

Scopul exerciţiului este de antrenare a comandamentului și subunităților de brigadă în planificarea și executarea unor operații tactice complexe, folosind procedurile standard de operare ale NATO, în cooperare cu parteneri din Alianța Nord-Atlantică și PfP.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.